Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 dl vettä
1 dl öljyä
Täyte:
1 prk fetaa (esim. Apetina-pala)
1 rasia herkkusieniä
pinaattia (pakasteesta tai tuoreena)
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 prk kermaa
1 kananmuna
+ juustoraastetta pinnalle
1. Sekoita pohjan kuivat aineet kulhossa. Lisää joukkoon vesi ja öljy ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Voitele vuoka ja laita taikina pohjalle.
2. Pilko feta, herkkusienet, pinaatti ja kirsikkatomaatit. Jos käytät tuoretta pinaattia, kuullota hetki pannulla. Laita ainekset vuokaan: pinaatti pohjalle, päälle herkkusienet, tomaatit ja feta.
3. Sekoita kerma ja kananmuna kulhossa ja lisää mausteita (mustapippuria, suolaa, chiliä maun mukaan). Kaada seos vuokaan.
4. Ripottele juustoraastetta pinnalle ja paista 200 asteessa kunnes juusto on sulanut ja pinta saanut vähän väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti