keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Vuohenjuustopunajuuripiirakka

Pohja:
3dl vehnäjauhoa
1dl vettä
1dl oliiviöljyä
1tl merisuolaa

Täyte:
2-3 punajuurta
vuohenjuustopötkö
kermaviilipurkki
kananmuna
1 rkl hunajaa
mustapippuria
kourallinen juustoraastetta

Tee näin:
1. Sekoita pohjan ainekset kulhossa ja painele taikina voideltuun vuokaan.
2. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
3. Pilko punajuuret ja vuohenjuusto, ripottele vuokaan.
4. Sekoita kulhossa kermaviili, muna, hunaja ja mustapippuria. Kaada vuokaan ja sekoita.
5. Ripottele päälle juustoraastetta ja laita uuniin.
6. Paista kunnes täyte on hyytynyt ja vaaleanruskea.

Sormiruokailijan version tein muffinivuuassa samalla pohjalla (ilman suolaa). Täytteeksi raastoin porkkanaa ja perunaa ja sekoitin joukkoon kananmunan ja mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti