lauantai 16. tammikuuta 2016

Herkkusieni-pesto-pasta

Tällä kertaa vihreän paprikan sijaan keltaista.

Helppo ja nopea perusruoka. Lisää kyytipojaksi raejuustoa tai juustoraastetta, tällaisenaan muuten aika kepeä ateria.

paketti herkkusieniä
sipuli
2 valkosipulin kynttä
vihreä paprika
kaurakermaa
2-3 rkl pestoa
mustapippuria
ripaus chiliä
oliiviöljyä
400-500g fusillia, tagliatellea tms. pastaa

1. Laita pastat kiehumaan runsaaseen veteen ja tilkka öljyä sekaan. Keitä vaikka koko paketti, ylimääräiset voi antaa sormiruokailijalle :)
2. Pilko sipuli, valkosipulinkynnet, paprika ja sienet ja laita tätä mukaa öljyssä kasariin paistumaan.
3. Kun vihannekset ovat pehmeitä, sekoita joukkoon kaurakerma, pesto, mustapippuri ja chili. Kuumenna.
4. Lisää kasariin keitetty pasta ja sekoita.

Sormiruokailijan version tein ottamalla sivuun hieman paistettuja sipuleita, valkosipulia ja paprikaa. Silppusin näitä vähän lisää ja kypsensin pikkukattilassa kaurakerma- ja vesitilkkojen kanssa. Maustoin mustapippurilla ja sekoitin joukkoon keitettyä pastaa.


Sormiruokailijan versio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti