4 dl punaisia linssejä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
tomaattimurskapurkki
öljyä
2 tl jauhettua juustokuminaa
2 tl garam masalaa
2 tl kurkumaa
suolaa
tuoretta korianteria
riisiä
1. Laita linssit kiehumaan. Käytä vettä paketin ohjeen mukaan.
2. Laita riisi kiehumaan.
3. Pilko sipuli ja valkosipuli.
4. Paista pannulla öljyssä sipuli ja valkosipuli. Lisää mausteet (jauhettu juustokumina, garam masala, kurkuma) ja sekoittele.
5. Lisää pannulle tomaattimurska, keitetyt linssit ja suola. Anna hautua 20-30min.
6. Ripottele pataan tuoretta korianteria.
Sormiruokailijan versiosta jätä vain suola pois. Tai sen voi lisätä muidenkin annoksiin vaikka vasta pöydässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti