perjantai 19. helmikuuta 2016

Täytetyt uunipaprikat

Bongattu Yhteishyvästä (2/2016).


2-4 paprikaa

basilikanlehtiä
100 g kirsikkatomaatteja
1-2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 prk (290/175 g) kikherneitä
12 kivetöntä oliivia
150 g fetaa


1. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Laita jokaisen paprikan pohjalle basilikanlehtiä ja puolitettu kirsikkatomaatti. Mausta suolalla ja pippurilla ja valuta öljy paprikoiden sisään.
2. Esikypsennä paprikoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
3. Huuhtele ja valuta kikherneet. Täytä paprikat kikherneillä, lisää päälle puolitettuja tomaatteja, oliiveja ja murennettu feta. Kypsennä vielä 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti