Intialainen reseptisuosikki :) Helppo tehdä iso satsi, kypsyy isossa pannussa tai kasarissa samaan aikaan vaikkapa linssipadan kanssa. Varaa valmistukseen n. 1h ja tarjoile riisin ja/tai naan-leivän kanssa.
2 sipulia
4-6 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 rkl garam masalaa
2 tl currya
1 tl juustokuminaa
2 tl jauhettua korianteria
4 tomaattia
2 vihreää paprikaa
2 vihreää chiliä
500 g pinaattia
2-3 dl kasvislientä
2 dl turkkilaista jogurttia
500 g kotijuustoa / paneer-juustoa / leipäjuustoa
suolaa
1. Hienonna sipulit ja valkosipulit ja kuullota öljyssä pannulla.
2. Lisää joukkoon mausteet.
3. Pilko tomaatit, paprika ja chilit, lisää pannulle.
4. Lisää pinaatit ja kasvisliemi ja keitä n. 30min. Laita riisit kiehumaan ohjeen mukaan.
5. Lisää lopuksi turkkilainen jogurtti, pilkotut juustokuutiot ja suolaa maun mukaan.
Sormiruokailija (ny 8kk) ei vielä syö pinaattia, kovin tujua chiliä, suolaa eikä maitotuotteita, mutta kuullotetut, maustetut vihannekset voi ottaa erikseen ennen edellä mainittujen lisäämistä ja tarjoilla riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti